Climbing Club ry. tietosuojaseloste

 

25.2.2020 Climbing Club ry. hallitus

Rekisterinpitäjä:
Climbing Club ry.
Karjalankatu 12, 28100 Pori
climbingclubpori@gmail.com

Rekisterin nimi:
Climbing Club ry. jäsenrekisteri

Jäsenrekisterin vastuuhenkilönä on yhdistyksen sihteeri,
Petri Niemi, puh. 040 0652344.

Jäsenrekisteriin tallennetaan etu-ja sukunimi, postiosoite, kotipaikka, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja syntymäaika.

Jäsenten nimi- ja kotipaikkatiedot kerätään yhdistyslain vaatimuksesta. Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa tarvitaan yhdistykseen yhteydenpidossa jäsenten kanssa (mm. jäsenmaksu- ja kokoustiedotteet). Osoitetietoa ja syntymäaikaa tarvitaan kattojärjestön Suomen Kiipeilyliiton myöntämien jäsenetujen vuoksi (Kiipeily-lehden postitus, kiipeilyvakuutus).

Jäsentiedot kerätään yhdistykseen liittymisen yhteydessä henkilöltä itseltään, jolloin jäsen antaa suostumuksensa tietojensa käsittelyyn. Tietoja säilytetään niin kauan kun henkilö on yhdistyksen jäsenenä (maksanut jäsenmaksun) tai hänellä on hallussaan yhdistyksen omaisuutta (esimerkiksi avain Nega-bouldersalille, lainatut kiipeilyvälineet). Jäsenrekisteri tarkistetaan kerran vuodessa, ja yhdistykseen kuulumattomien tiedot poistetaan.

Jäsentietoja säilytetään excel-taulukossa yhdistyksen sihteerin tietokoneella tai Googlen pilvipalvelussa. Jäsentiedoista ei ole tulostettua versiota. Sihteerin lisäksi seuran rahastonhoitaja ja puheenjohtaja voivat pyynnöstä käyttää jäsenrekisteriä yhdistyksen viestinnän ja hallinnon tarpeisiin.
Seuran jäsenten etu-ja sukunimi, postiosoite ja syntymäaika luovutetaan kerran vuodessa excel-taulukkona Suomen Kiipeilyliiton toiminnanjohtajalle.

Jäsen voi halutessaan tarkastaa hänestä jäsenrekisteriin talletetut tiedot, ja pyytää tiedoissa mahdollisesti olevien virheiden korjaamista. Jäsenellä on myös oikeus pyytää rekisterissä olevien tietojensa poistamista. Näistä pyynnöistä tulee ilmoittaa rekisterinpitäjälle kirjallisesti, joko postitse tai sähköpostilla.

 

 

 

 

4 + 8 =

Karjalankatu 12, 28100 Pori.

climbingclubpori@gmail.com